Появи се ново анонимно видео от резиденция „Бояна“

След анонимната серия снимки от спалнята на премиера Борисов, в деня, в който управляващата коалиция обяви, че ще остане на власт до завършването на мандата през пролетта на 2021 година, се появи нов анонимен клип, свързан с министър-председателя Бойко Борисов. Той бе разпространен от сайта „Афера“ и от онлайн изданието "Дневник". Клипът е бил изпратен и до други медии по мейл през платформата guerillamail, генерираща временни адреси за електронна поща. По същия начин точно преди месец са били разпространени и анонимните снимки от спалнята на Борисов във вила "Секвоя" на резиденция "Бояна"

Днешнот видео, озаглавено „На гости у баце“, с продължителност 54 секунди отново е от същата локация и този път, невидимият автор на клипа показва част от интериора на жилището– коридор, баня, гардеробна стая и завършва със спалнята, позната от разпространените в средата на юни снимки, чиято автентичност в началото самият премиер подложи на съмнение, определяйки ги като „монтаж“. На една от тях се виждаше как той спи в леглото си, а на друга фокусът е върху нощно шкафче, с пистолет на плота и отворено чекмедже, в което има пачки с евро и златни кюлчета.

Същите тези предмети се забелязват и в края на новия клип, където авторът отваря чекмеджето на нощното шкафче, познато от снимките. За секунди камерата показва съдържанието му - пачки с петстотин еврови банкноти.

На клипа се виждат още икони в коридора, лекарства и сейф, в банята – козметика, а в гардеробната стая са подредени официално и ежедневно облекло.

След публикуването на снимките на спящия премиер на 17 юни, на брифинг в централата на ГЕРБ той коментира, че се чувства застрашен и вероятно ще се откаже от услугите на Националната служба за охрана и сподели, че президентът Румен Радев го „следи и снима с дрон“.

Няколко часа по-късно Борисов коментира видеото от джипа си в разговор със зам.министъра на регионалното развитие Николай Нанков, докато инспектира строителството на новия участък на Околовръстното шосе - от "Младост 4" до изхода за АМ "Тракия".  

"Паникьосани са и допускат грешки, разпространявайки аранжирани постановки - какво доказаха днес с това видео?! Борисов го няма, няма никой. Видя се, че някой в тъмното пълзи и снима, притичва. Това са обучени престъпни групи. Ел Чапо е паникьосан и пуска още компромати. Няма да ме спрат!", коментира Борисов на страницата си във Фейсбук. 

"Борисов го няма, никой няма, тъмно, къщата тъмна и кво се вижда - из сенките изскача шпионин. Снима, крие се, укрива се, аранжира два пъти, три пъти, за да имат автентичност и какво се вижда? Аз живея като аскет, за 10 години не съм направил едно подобрение с държавни пари. Мъжки дрехи само - сам съм като куче, един рафт с лекарства. Но той отваря точно чекмеджето пред него. Защо пък знае този човек да отиде точно при това чекмедже? Защото го е аранжирал. Как им блеснаха номерцата!  Минава покрай каса - представи си, има каса, ама ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата?! Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал, местил...под диктовката на кой? Кой всеки ден се занимава с мен? Фигурантът!", обобщава Борисов.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ