Привърженици на ГЕРБ се събраха пред дома на Борисов в Банкя

Привърженици на ГЕРБ се събраха пред дома на Борисов в Банкя

Привърженици на ГЕРБ се събраха пред дома на Борисов в Банкя

Привърженици и депутати на ГЕРБ се събраха пред къщата на премиера в оставка Бойко Борисов в Банкя, за да го защитят от подготвяна провокация.

„В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка, впоследствие кандидат за президент на една от опозиционните партии, хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение“, заяви председателят на младежката структура на ГЕРБ, Георг Георгиев, визирайки поп Дионисий и Ренета Инджова.

Присъстващите на акцията, която се проведе в ранния следобед, носеха защитни маски за лице, а мнозина от тях бяха облечени и с тениски с лика на министър-председателя в оставка.

„Една година търпяхме, една година бяхме толерантни… Но вече не. От днес нататък същите тези трябва много добре да знаят, да си дават сметка, че всеки път, в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това“, каза Георгиев, за което насъбралата се тълпа го аплодира.

„Повече нашата глава няма да бъде склонена, тъкмо напротив – те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една правилна кауза, която на никой не е навредила“, добави още Георгиев.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ