Реформаторите ще търсят нови партньори

Реформаторите ще търсят нови партньори

Реформаторите ще търсят нови партньори

Нови партньори може да бъдат привлечени към Реформаторския блок /РБ/ , заяви лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева пред делегатите на Третото национално събрание на партията, което се провежда във Варна.

"Вярвам в РБ и в това, че той не е изчерпан проект", каза Кунева, цитирана от БТА. Според нея, бъдещето на коалицията минава през постигане на убедителни резултати на предстоящите президентски избори, като високата цел е двойката на блока да участва на балотаж.

Кунева изрази увереност в развитието на РБ и поиска мандат от съпартийците си за сключване на ново партньорско споразумение след президентските избори. По думите й е необходимо към РБ да бъдат привлечени нови партньори и да бъде проведен конфедеративен конгрес още в началото на 2017 година.

Повишаване на доходите на българите и стимулиране на заетостта ще са приоритети за партията през следващите години, посочи Кунева. Рисковете за маргинализация, а от там - и за радикализация, на цели групи хора са съвсем реални и трябва да се вземат мерки за преодоляване на тези проблеми, поясни тя.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ