Слави Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката

Слави Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката

Слави Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката

„В момента, в който е възможно да има споразумение, постига се съгласие, включително за така наречената съдебна реформа, създава се възможност да има правителство и спокойствие в страната, точно в този момент Христо Иванов решава да взриви обстановката и да постави под съмнение постигнатото до момента.“ Това заяви Слави Трифонов в публикация в профила си в социалната мрежа Facebook.

Лидерът на „Има такъв народ“ изтъкна няколко прилики между своята партия и „Демократична България“. По думите му и двете политически сили подкрепят закриване на спецсъда и спецпрокуратурата, както и че „столът на главния прокурор му е доста голям заради влиянието на ДПС“.

„И сега с тези действия Христо Иванов може да спре тези промени. Аз питам: Кой тогава е ДПС? Защо го прави това? Нямам никаква представа“, написа Трифонов. „Факт е, че ако не се върне здравият разум и те не се сетят кой е основният враг, ще се отиде към предсрочни избори и вината за това ще е тяхна“, допълни още той.

 

 

„Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че политиката е мръсна игра, но мръсната игра съществува, само защото се играе от мръсни хора“, каза още лидерът на ИТН.

Изказването на Трифонов напомня за думите на Тошко Йорданов по време на брифинг в парламента по-рано днес.

„Ние отскоро сме в политиката и разбираме, че политиката е мръсна игра. Ние няма да играем по вашите правила“, каза Йорданов. Според него вчера от трибуната на Народното събрание Христо Иванов е прочел декларация, в която са „предявени амбиции за намеса по отношение на състава на бъдещия Министерски съвет“.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ