Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

БАПРА удължи срока за кандидатстване в BAPRA Bright Awards 2021

БАПРА удължи срока за кандидатстване в BAPRA Bright Awards 2021

Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обяви удължаването на крайния срок за подаване на заявки за участие в единадесетото издание на BAPRA Bright Awards – Енергия за промяна. Крайният срок за подаване на заявки в престижния конкурс е удължен до 2 април, включително.

В него ще се състезават кампании и проекти, реализирани през последните две години и поточно в периода март 2019 г. – края на февруари 2021 г. в 14 обновени категории, две от които са специални. Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса www.bapra.bg/2021.

Кандидатурите трябва да се подготвят на английски език. Няма ограничения за броя на проектите, с които може да се включи една  компания.

Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на www.bapra.bg/2021.

Основните категории в BAPRA Bright Awards 2021

1. Комуникации към крайни потребители – комуникационни кампании за стоки или услуги, насочени към крайни потребители и целящи създаване на информираност, ангажираност или друг позитивен ефект.

2. Корпоративни комуникации (репутация и бранд мениджмънт) – комуникационни кампании, подобряващи репутацията на компанията или повишаващи стойността на бранда сред бизнеса и обществото.

3. Специално събитие или лансиране – специално събитие, кампания за пускането на нов продукт на пазара, ангажиращи целевата аудитория по креативен, въздействащ и ефективен начин.

4. Кампания за корпоративна социална отговорност – програми и инициативи, свързани със отговорност към обществото или ангажираност с кауза в различни сфери, реализирани от компании или организации.

5. Комуникации в публичния сектор – комуникационна кампания или програма за или от страна на неправителствени или други организации за повишаване на информираността или ангажираността към тема от значим обществен интерес.

6. Инфлуенсър маркетинг кампания – комуникационен проект или кампания, в който се използват един или повече инфлуенсъри по релевантен, въздействащ и ефективен начин за достигане до целевата аудитория и постигане на отлични резултати.

7. Кампания за работодателска марка – комуникационна кампания или проект за изграждане на работодателска марка на компания или организация (employer branding) и/или за привличане на перспективни кандидати.

8. Вътрешни комуникации – кампания или дейност, насочена към настоящите служители на компания или организация и/или повишаване на мотивацията на екипите.

9. Кризисни комуникации – управление на кризисна ситуация или проблем, както чрез реализация на комуникационни дейности, така и недопускане на ескалация в публичното пространство.

10. Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел – всяка комуникационна кампания, планирана и реализирана от екип професионалисти в компанията или организацията.

11. Политическа кампания – комуникационна кампания или дейност, реализирана за политическа партия, организация или личност.

12. Награда за ПР иновации – за комуникационни кампании, които не могат да бъдат категоризирани или ограничени в една категория, както и такива със смела и забележителна творческа идея и/или използващи различни канали по нестандартен и иновативен начин.

Специални категории в BAPRA Bright Awards 2021

13. Награда „Кампания на годината“

14. Награда „ПР агенция на годината“

"Мениджър Нюз" е медиен партньор на конкурса. Подробна информация за тазгодишното издание на BAPRA Bright Awards 2021, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на www.bapra.bg/2021.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ