Предстои Moët Party Day 2017

Предстои Moët Party Day 2017

Предстои Moët Party Day 2017

На 17 юни Moët & Chandon кани почитателите на качественото шампанско на второто издание на Moët Party Day – 24-часово международно парти.

Успехът на първия Moët Party Day през юни 2016 г. е вдъхновил избата да направи събитието ежегодно. Оттук нататък една юнска събота ще бъде известна в цял свят като Moët Party Day – парти, което отбелязва запомнящите се моменти в живота.

През 2016 г. първото издание на Moët Party Day се проведе в 45 страни. Този 17 юни 80 държави ще се присъединят към празненството, от 12:00:00 в Нова Зеландия до края на вечерта в Мексико. 

По време на 24-часовия Moët Party Day, Moët & Chandon ще демонстрира легендарното си savoir-fête – "изкуството как да празнуваш", за да създаде незабравими Moët моменти. За деня е планирана цяла програма от привлекателни дейности, за да могат любителите на Moët да се събират на любимите си места – барове, покриви, плажове, ресторанти и клубове, и да се включат в празненствата в тяхната страна. Например:

- ДНЕВНИ ПАРТИТА: Кой е казал, че може да се празнува само вечер? 17 юни е повод за лек и елегантен брънч, събирания край басейна и плажни партита. Moët Ice Impérial и Moët Ice Impérial Rosé са идеалното решение за шампанско с лед, отбелязват представители на бранда.

- ТОСТОВЕ ПО ЗАЛЕЗ СЛЪНЦЕ: Moët кани всички да се съберат с приятели за невероятен Момент по залез слънце, за да отпразнуват края на един перфектен ден или началото на една запомняща се нощ. Mini Moët сетове за споделяне Brut Impérial и Brut Impérial Rosé са идеални за случая.

- ПРЕВЪЗХОДНО ПРЕЖИВЯВАНЕ: Шампанското на Moët & Chandon – от Moët Impérial до Grand Vintage, има почетно място на най-изисканите маси още от дните на Наполеон. На 17 юни Moët & Chandon организира ексклузивни гурме събития с изненадващи, модерни комбинации от храна и вино, представени от известни, креативни майстор готвачи.

- MOËT ПРЕЗ НОЩТА: за да завърши Moët Party Day по най-бляскавия начин, Moët & Chandon подготвя изпълнения на живо, DJ сетове и още забавления в първокласни заведения.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ