Бизнес лидерите на олимпиада тази събота

Бизнес лидерите на олимпиада тази събота

Бизнес лидерите на олимпиада тази събота

Служители и мениджъри на над 25 водещи компании у нас се включват в 16-то издание на ай-големия корпоративен тимбилдинг - традиционната вече Олимпиада на бизнес лидерите. Тя ще се проведе тази събота, 29 юни в Англо-американското училище в София.

Събитието, което се организира от Българския форум на бизнес лидерите и утвърждава отборния дух, честната игра и активния начин на живот, ще бъде официално открито от заместник-кмета на София Дончо Барбалов и председателя на Форума Левон Хампарцумян. Участниците ще се състезават в множество отборни и индивидуални дисциплини – от футбол и канадска борба до шах, табла и настолни игри.

Тази година най-голям е интересът към турнирите за купата на Първа инвестиционна банка по футбол, купата на ЧЕЗ по волейбол, купата на Кадилак България по баскетбол, Купата на БНП Париба по тенис, купата на УниКредит Булбанк по тенис на маса, купата на Астра Зенека по салса и на Спиди по дартс.

Олимпиадата на бизнес лидерите – единственото спортно събитие в календара на БФБЛ, е създадена изцяло за развлечение на екипите на най-големите и успешни български и международни компании-членове и съмишленици на БФБЛ. Гостите ще опитат късмета си и в традиционната лотария за над 50 атрактивни награди, предоставени безвъзмездно специално за Олимпиадата от членовете на Форума.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ