Acronis обяви партньорство с отбора от Националната футболна лига на САЩ Уошингтън Редскинс

Acronis обяви партньорство с отбора от Националната футболна лига на САЩ Уошингтън Редскинс

Acronis обяви партньорство с отбора от Националната футболна лига на САЩ Уошингтън Редскинс

Kомпанията за киберзащита Acronis обяви технологично партньорство с отбора от Националната футболна лига на САЩ Уошингтън Редскинс (Washington Redskins). Съгласно многогодишното споразумение компанията ще предоставя иновативни решения за киберзащита за ИТ инфраструктурата на отбора.

С това партньорство Acronis ще помогне на Уошингтън Редскинс, тъй като те са заети с подготовката си за предстоящия сезон и ще продължат да адаптират бизнес процесите си във връзка с променящата се глобална среда поради пандемията от COVID-19. Докато вирусът държи спортовете на живо във временна пауза, Acronis и Уошингтън Редскинс използват възможността за започване на редица съвместни проекти за по-ефективно и сигурно управление на огромния им обем от данни и сложната цифрова среда.

Решенията за киберзащита на Acronis ще защитят ценните данни на екипа, така че той да бъде #CyberFit и готов да поеме предизвикателствата през 2020 г. и след това.

Тъй като организационните операции се преместиха в дигитална и виртуална среда, Уошингтън Редскинс продължиха нововъведенията в подготовката си за Националната футболна лига на САЩ, Сезон 2020.

Поради това развитие в онлайн пространството, се увеличават, както стойността на данните, приложенията и системите, така и техния информационен характер.

А докато спортните мачове са поставени на пауза предвид настоящата ситуация в световен план, киберпрестъпниците са по-активни от всякога. Те увеличават мащаба на своите текущи дейности с допълнителен рансъмуер, софтуер за фишинг и други съвременни атаки, което прави киберзащитата на данни и системи по-важни от всякога.

Данните, приложенията и системите на Уошингтън Редскинс ще бъдат напълно защитени, гарантират от Acronis Технологиите и решенията на компанията са проектирани около принцип, известен като Петте вектора на киберзащитата, а именно безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Това гарантира, че данните, приложенията и системите са сигурни и лесно достъпни за безпроблемно ежедневно функциониране на организациите - дори през настоящите времена, изпълнени с много предизвикателства за бинеса.

„Технологията за киберзащита на Acronis продължава да помага на нашите спортни партньори да станат #CyberFit, като защитава ценните им данни при натоварвания и гарантира надеждност на ИТ през тези бурни времена. Горди сме, че си партнираме с легендарен отбор като Уошингтън Редскинс  и очакваме с нетърпение бъдещи, съвместни и успешни иновации.”, посочи Основателят и изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов.

[[{"fid":"352963","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":628,"width":1200,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

  

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ