Спорт

Elitbet е онлайн за България

Elitbet е онлайн за България

Elitbet е онлайн за България

Горещите предложения за почитателите на спортните залози и казино игрите не спират да валят. Възможностите за хазартни развлечения се увеличават с още една, след като нов букмейкър потвърди официално старта си на българския пазар. 7sport разкрива, че платформата на Elitbet вече е активна онлайн за територията на България, а потребителите получават шанса да се възползват от предложенията на стартиращия с пълна сила оператор. Ще предложи ли той нещо различно на играчите, които в никакъв случай не могат да се оплачат от липса на варианти в последно време? Налице са всички предпоставки да говорим не просто за поредния букмейкър, а за интернет платформа, която да си спечели трайно доверието на клиентите.

Историята на компанията до момента дава всички основания да смятаме, че става дума за надежден оператор, който е доказал своето качество години наред в наземния хазарт. Елит Бет е бранд, познат на посетители в повече от 60 града в България. Преди да премине във виртуалното пространство, успява да разработи над 80 физически зали на територията на страната, които продължават да бъдат активни. А след като букмейкърът получава и лиценз за онлайн залози, това означава, че покрива всички законови изисквания, за да може да предлага този вид услуги на потребителите.

Клиентите очакват ексклузивно съдържание

Не е лесна задача да се излезе с нещо ново и изненадващо при засиленото предлагане от няколко години насам. В същото време един нов букмейкър не може да си позволи да изостава от конкуренцията и да не включи в менюто си основните неща, които присъстват при вече утвърдените брандове. Elitbet разполага с потенциал да оправдае очакванията и в двете посоки. От една страна най-актуалният оператор у нас не отстъпва на останалите сайтове, които оперират легално на пазара. Освен това обаче клиентите очакват и ексклузивно съдържание и ще го намерят в първата платформа, която стартира през тази година.

Секцията със Спортни залози предлага всичко, което потребителите очакват да открият от един модерен букмейкър през 2023-та. Елит Бет открива с богато и разнообразно меню от спортове и първенства, на които могат да се правят предвиждания както предварително, така и в реално време. Live спорт разделът включва във всеки един момент множество събития от цял свят. Основните пазари за футбол са неизменна част от листата с възможности за който и да е мач, а за двубоите от топ лигите на Европа са дадени десетки маркети, както и възможност те да бъдат комбинирани в рамките на един залог. Новият оператор дава основните инструменти на клиентите си да управляват своята игра със задължителни вече функции като кеш-аут, бет-билдър, има ранно изплащане, асса бонус и много други опции.

Компанията излиза и с иновативни варианти за игра в различни секции на сайта си. Букмейкърът работи с ексклузивен провайдър в сферата на електронните спортове и в това отношение потребителите действително ще открият възможности за игра, които не се срещат на друго място у нас. Установените традиции на Elitbet в наземния хазарт са гаранция за високо качество при ротативките и другите категории в тази насока. Операторът предлага както добре познати заглавия, така и ексклузивни игри, с които прави дебют на българския пазар. Налице са редица фактори, които дават обещание, че новата платформа ще оправдае и дори ще надхвърли очакванията на играчите.

Насърчаваме ви да играете единствено спазвайки препоръките за отговорно залагане, достъпни в сайта на хазартния оператор и на фондация „Отговорна игра“.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ