Футболна магия под знака на Барселона

Футболна магия под знака на Барселона

Футболна магия под знака на Барселона

Истинско футболно шоу сътвориха футболистите на Барселона в осминафиналния реванш от Шампионска лига срещу ПСЖ. Каталунците загубиха първата среща с 0:4 и се нуждаеха от чудо, за да продължат. И точно това се случи на „Ноу Камп”. Меси и компания успяха да вкарат цели шест гола, като три от тях паднаха в рамките на 7-8 минути преди последния съдийски сигнал.

Всичко започна прекрасно за Барселона. Луис Суарес откри още в третата минута. В 40-та резултатът стана 2:0, след като Курзава си вкара автогол. В 50-та минута Меси направи резултата класически.

В 62-та минута обаче Кавани отбеляза за ПСЖ, което накара французите да си помислят, че са си свършили работата и са сигурен участник в следващата фаза на турнира.

Но не така мислиха футболистите на Барселона, които се хвърлиха да търсят още попадения. В 88-та и 90-та минута Неймар направи резултата 5:1, а герой за каталунците се превърна Серджи Роберто, който секунди преди крайния съдийски сигнал вкара победното попадение, хвърляйки феновете на Барса в екстаз.

В другата среща-реванш днес, Борусия Дортмундд победи с лекота Ненфика и с общ резултат 4:1 продължава в следващата фаза.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ