Илиана Раева преизбрана за трети път начело на федерацията по художествена гимнастика

Илиана Раева преизбрана за трети път начело на федерацията по художествена гимнастика

Илиана Раева преизбрана за трети път начело на федерацията по художествена гимнастика

Илиана Раева бе преизбрана за президент на Българската федерация по художествена гимнастика на Общото отчетно-изборно събрание днес, а сред новите имена в управата на федерацията е Илия Гърков, вицепрезидент и Генерален Мениджър за България на "Дънди прешъс метълс" -  най-стария спонсор на художествената гимнастика

Илиана Раева получава трети мандат начело на федерацията след организационни промени, гласувани на предишната сбирка на управата, когато е гласувано две трети от членовете да могат да предлагат трети мандат за президент. На днешното събрание мандатността напълно отпадна.

Раева заяви, че има големи планове и амбиции за развитието на красивие спорт и анонсира новите имена в управата на федерацията. Освен Илия Гърков, в нея влизат Юлия Мумджиева, бронзовата медалистка с ансамбъла от Рио Ренета Камберова и капитанът на националния отбор в момента Невяна Владинова. "Сподели ми, че иска да се обучава за ръководител. Оттогава тя е неотлъчно до мен и я обучавам за ръководител във федерацията. Много обичам да помагам на младите, виждам, че много от успешните клубове са ръководени от млади кадри.", коментира Раева, цитирана от БНР.

"Не мисля, че никой не смее да излезе насреща ми за шеф на федерацията, а просто, че хората са доволни, затова ме преизбират", сподели Раева.

Тя сподели, че националният ни ансамбъл ще покаже за пръв път от дълго време съчетанията си пред публика в неделя в зала "София". 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ