Митко Павлов в завидна форма на Renault Morning Run

Митко Павлов в завидна форма на Renault Morning Run

Митко Павлов в завидна форма на Renault Morning Run

На провелото се в Борисовата градина градското бягане Renault Morning Run в дисциплини 5, 10 и 20 км. тази година се записаха рекордните 650 участника. След едномесечна тренировъчна програма с Кирил Николов-Дизела, Митко Павлов завърши успешно дистанцията от 5 километра. Целта на известния радио водещ бе да покаже, че влизането във форма е лесно и постижимо при необходимото желание. Митко завърши на 42-ро място от 99 участника за време 27:44 минути.

Победител на 5 километра при мъжете стана Иван Сираков, а златният медал при жените спечели Ана Кременлиева. На средно дългата дистанция (10 км) победители са съответно Деян Атанасов и Христа Стойнева. Първите места на 20-те километра на Renault Morning Run при мъжете и жените завоюваха Александър Василев и Таня Димитрова.

Състезанието е част от партньорство на Renault със спортен клуб „Бегач” в областта на активния начин на живот и в подкрепа на спорта в България. Бягането включва три дистанции за възрастни (5, 10 и 20 км) и Kids Run - състезание за деца, реализирано със съдействието на Федерацията по лека атлетика по програмата на IAAF Kid’s Athletics.

Renault обвързва своето участие с представяне на електрическата гама Z.E. по време на всички събития и организира два специални къта за участниците.

Първият кът, наречен Recharge yourself, представляваше специално оборудвана зона с четири масажни къта, където професионални масажисти се грижеха за възстановяването на участниците след състезанието. Целта бе бегачите да получат бърз частичен масаж след участието си и да се заредят със свежи сили.

Вторият кът, Relax, бе за феновете на зелените технологии и екологичен начин на живот, които имаха възможност да се докоснат до 100% електрическия Renault Twizy. Моделът е изцяло алтернативно градско превозно средство. С необикновените си характеристики, той позволява спестяване на 25% от времето за пътуване, без да изразходва и капка гориво. Благодарение на панорамната си видимост, тънките А-колони, отворена архитектура, 3,4-метров диаметър на завой и помощни системи за паркиране, маневреността в трафика се превръща в начин на живот. Twizy бележи началото на електрическата революция с напълно новаторски дизайн, забавен и смел, открит и вдъхващ нова сила.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ