Новак Джокович идва в България за мач с Григор Димитров

Новак Джокович идва в България за мач с Григор Димитров

Григор Димитров и Новак Джокович ще зарадват феновете в София с най-голямото тенис шоу досега у нас. Олимпийският шампион идва в българската столица по покана на нашата първа ракета. Двамата ще изиграят демонстративен мач, съобщи Нова тв.

Досега сърбинът е бил в България само веднъж преди повече от 10 години, но никога не е играл тенис пред наша публика. Това обаче ще се промени на 17 септември, когато двамата най-добри тенисисти на Балканите ще се изправят един срещу друг.

Демонстративният мач между Григор Димитров и Новак Джокович POSTBANK VISA TENNIS GALA, който ще се играе на 17 септември 2024 г. (вторник) от 20:00 ч. в зала „Арена София“, ще бъде предаван ексклузивно в каналите на bTV Media Group, която придоби правата за излъчването на спортното събитие на годината в България. Организатор на събитието е Фондация „Григор Димитров”.

Олимпийският шампион Новак Джокович идва в България по покана на Димитров, а зрителите ще могат да се насладят на грандиозния мач между двамата най-добри тенисисти на Балканите пряко в ефира на bTV Action, онлайн на видео платформата VOYO, както и в спортния сайт btvsport.bg.

Първата ни ракета даде ексклузивно интервю за bTV, което зрителите ще видят тази вечер в централната спортна емисия на bTV Новините.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ