Спортни залози с високи коефициенти от Бетано

Спортни залози с високи коефициенти от Бетано

Спортни залози с високи коефициенти от Бетано

Всеки ден Бетано, букмейкърът, за когото всички говорят, предлага най-високите коефициенти за пазара “Краен резултат” на футболен, баскетболен или хокеен мач преди началото на събитието. 0% марж веднага привлича внимание от сайта им в типичния за бранда и провокиращ действие, оранжев цвят.

Любопитно е, че с функцията Bet Builder можете да комбинирате различни пазари от един и същи мач в един залог. За да го изградите трябва да изберете събитие и след това функцията Bet Builder, за да филтрирате наличните пазари, които могат да се комбинират. Можете да изберете от 2 до 7 пазара, които след това се добавят към вашия фиш, създавайки комбиниран залог. Благодарение на тази функция се умножават коефициентите от всички селекции и така се постигат по-високи ставки.

Имате и възможност за допълнителен залог с Full Bet, разбира се, ако сте клиент на Бетано и искате да го използвате в спортните залагания. Има определена стойност и следва да се използва в срока, посочен в описанието на офертата, считано от деня, в който е кредитирана по сметката на клиента. Ако този период изтече, също ще изтече и допълнителният залог и вече няма да може да се използва. Когато ви бъде кредитиран Full Bet, балансът на вашата сметка не се променя по никакъв начин.

Има няколко начина, по които можете да спечелите Full Bet. Той може да бъде кредитиран във вашата сметка след успешно завършване на Betano бонус код 2023 мисия или оферта, или просто като благодарност за вашето предпочитание от Betano. За да използвате вашия допълнителен залог, първото нещо, което трябва да направите, е да прегледате предложението и да намерите мачовете и пазарите, на които искате да залагате. След това просто трябва да добавите предпочитаните от вас селекции (чийто коефициент трябва да бъде 1,50 или повече) към вашия фиш.

Изчисляването на изискванията за залагане се извършва при уреждането на залозите, а не при тяхното поставяне. Например, ако направите Full Bet от 20 лева при коефициент 3.00 и залогът спечели, вашата сметка ще бъде кредитирана с 60 лева.

Безплатният залог е комплимент от Бетано. Може да го използвате в пълната му стойност или на части за различни залози. Например безплатен залог от 20 лв. може да бъде заявен, както следва: 20 лв. в един залог или 15 лв. в един залог и 5 лв. в друг залог и т.н.

Може да се използва за единични или множествени (парлей) залози. Не може да се използва за системни залози или Bet Builder залози. Също така при залог, който е направен чрез безплатен такъв, не може да се използва кеш аут.

Бетано е изградил висока степен на доверие със своите потребители и им дава съвет да не започват игрите с големи депозити. “Стартирайте с малък депозит и отделете време да почувствате сайта. Можете дори да заявите теглене, просто за да видите времето, за което парите Ви ще бъдат преведени обратно. Веднъж уверени, че сте на правилния сайт, можете да продължите своята игра”, с тези благородни и мъдри думи от Бетано затвърждават силните си позиции в хазартната ниша.

*Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Препоръки на НАП за отговорна игра.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ