Betano, утвърден лидер на европейската хазартна сцена

Betano, утвърден лидер на европейската хазартна сцена

Betano, утвърден лидер на европейската хазартна сцена

Когато стане въпрос за залагания, и то онлайн, топлината, която идва от оранжевия цвят на бранда Betano, веднага изниква в съзнанието. Корпоративният им цвят е първата стъпка, чрез която букмейкърът започва да гради връзка и доверие с аудиторията си. В брандинга, оранжевият цвят е символ на достъпност до услугите, и призоваващ потребителите към действие. За изграждането на добър онлайн сайт за залагания е необходимо всеки детайл да бъде прецизиран до най-малката подробност. Зад това се крие част от успеха на Betano.

Германия, Португалия, Румъния, а вече и в Betano България е утвърден лидер в онлайн залаганията в Европа. Основан през 2013 г. в Малта, част от групата Kaizen Gaming, мисията на Betano е да бъде в служба на своите клиенти като им предоставя най-добрите условия. Сайтът им е отлично структуриран, с удобен интерфейс и бърза ориентация. Имат и мобилно приложение, което дава допълнителни удобства за ползвателя.

Условията, които предлагат за залаганията са повече от добри и това може да бъде видно и от високите отзиви и впечатляващ рейтинг, идващ от самите потребители. Дават бързи и сигурни начини за депозиране и теглене на пари. Коефициентите на Betano са конкурентни и това е сигурен стимул за всеки онлайн залагащ.

Betano ръководство за успех

За да се възползвате максимално и успешно от всичките услуги на Betano е необходимо да започнете с верификация на акаунта си след като сте се регистрирали. Ще се наложи да дадете допълнителна информация за себе си като прикачите документи за самоличност, актуален адрес и други според нуждите на букмейкъра. Ето и останалите стъпки, които ще внесат яснота в процеса на залаганията:

  • депозиране - за да направите първия си депозит в акаунта и да стартирате залозите, трябва да изберете желан метод на плащане удобен за вас. Депозитът може да бъде от 2 лв. до 20 000 лв. в зависимост от желанията и възможностите ви;
  • теглене - ако сте в най-добрата фаза и искате да изтеглите печалбата си, то  трябва да сте завършили процеса по верификация на акаунта си;
  • защита на данните - не бива да се притеснявате за сигурността на личната информация, която предоставяте, тя е съобразена напълно с изискванията на GDPR.

Залаганията в Betano могат да бъдат направени преди събитието или на живо. Имате възможност и да добавяте любими събития в графата “Фаворити”. Излъчването на живо чрез стрийминг е модерен начин да сте част от световните букмейкърски тенденции. Създавате от нулата нов пазар за залози като изпратите своето желание през секцията “Поискай Залог”. Друга опция е Bet Builder, с нея можете да комбинирате различни пазари от едно и също събитие в един залог. Имат и програма за лоялни клиенти, изпълнявате мисии, които са ви зададени и печелите парични награди и FullBets, подаръци от любим клуб или билети за спортни събития. Друга причина, която превръща Betano в лидер е секцията ESports, включваща електронни спортове със световна популярност.

Стотици слот игри, рулетка и блекджек с крупиета на живо и неустоими оферти, всичко това е Betano. Дава шанс за ежедневни, дългосрочни турнири по различни спортове и състезания. Коректен букмейкър, който е лоялен към своите потребители и превръща залаганията не просто в бизнес, а в истинско преживяване. Betano пише история, която ще промени хода на събитията, свързани с хазарта, за в бъдеще.

*Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Препоръки на НАП за отговорна игра.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ