Тази вечер гледаме Пулев срещу Фюри, мачът се излъчва в над 20 държави

Тази вечер гледаме Пулев срещу Фюри, мачът се излъчва в над 20 държави

Тази вечер гледаме Пулев срещу Фюри, мачът се излъчва в над 20 държави

Тази вечер Кубрат Пулев (25 победи, 1 загуба, 13 нокаута) ще се изправи срещу шампиона на Великобритания Хюи Фюри (21 победи, 1 загуба, 11 нокаута) в исторически елиминационен мач в зала „Арена Армеец“.

Победителят от двубоя ще завоюва статута на официален претендент за световната титла, версия Международна боксова федерация (IBF), която в момента държи Антъни Джошуа.

Хюи Фюри е братовчед на Тайсън Фюри. Той има едва едно поражение в 21 двубоя и е сред най-перспективните имена в категорията. От своя страна Пулев също има една единствена загуба - от Владимир Кличко.

Боксовият спектакъл ще включва седем двубоя и у нас ще се предава по Diema Xtra и Play Diema Xtra. В САЩ мачът ще се излъчва пряко по един от най-големите телевизионни канали - ESPN, а правата за излъчването във Великобритания се държат от промоутъра на Хюи Фюри - Мик Хенеси.

„Освен в България, САЩ и Великобритания, мачът ще се излъчва в поне още двадесет държави, като се надявам, че ще се гледа почти на всеки континент“, каза Ивайло Гоцев, новият промоутър на Кубрат Пулев по време на пресконференция.

"Гладен съм за победа и за битка", каза Пулев преди дни.

По-рано тази вечер Тервел Пулев ще се бие за европейска титла в полутежка категория тази вече срещу италианеца Леонардо Бруцезе.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ