Лукс под наем: Ralph Lauren влиза в крак с нова тенденция

Лукс под наем: Ralph Lauren влиза в крак с нова тенденция

Лукс под наем: Ralph Lauren влиза в крак с нова тенденция

Американската модна къща Ralph Lauren откликва на набираща популярност нова тенденция с лансиране на услуга за отдаване под наем на дрехи от собствените си колекции, съобщава The New York Times.

Тя е достъпна срещу абонамент като членството в клуба на почитателите на марката струва от $ 125 на месец, а изборът се прави онлайн. Уебсайтът на услугата ще включва около 600 артикула за жени с различни размери - ежедневни, вечерни и дори домашни. В The Lauren Look абонатите ще могат да вземат под наем дрехи от "най-демократичната" линия на марката - Lauren Ralph Lauren.

Абонатите на услугата ще могат да избират 10 артикула във виртуален гардероб веднъж месечно, отбелязвайки тези, които им харесват най-много - и след няколко дни ще получат четири от тях. Когато ги върнат обратно, отново ще имат право да си изберат тоалети. А за покупки на дрехи от каталога за наем, ще се ползват отстъпки в размер на една трета от цената.

„The Lauren Look ни позволява да изследваме изцяло нов модел, да се възползваме от нарастващата тенденция в икономиката на споделяне и да революционизираме позицията си в модната консумация“, обяснява Дейвид Лорън, син на основателя на марката Ралф Лорън, който отговаря за иновациите в компания, каза пред The ​​New York Post и управление на марката.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ