Анджелина Джоли и Брад Пит може би пак са заедно

Анджелина Джоли и Брад Пит може би пак са заедно

Анджелина Джоли и Брад Пит може би пак са заедно

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит са подновили връзката си след изключително емоционална среща наскоро, по време на която са осъзнали, че все още много се обичат, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

42-годишната актриса се раздели с 53-годишния си съпруг преди една година и го обвини за злоупотреба с алкохол и лошо отношение към децата им. 
Преди няколко седмици двойката се е видяла за пръв път от десет месеца, твърди биографът Иън Халперин, цитиран от "Mail on Sunday". 

Според журналиста Брад Пит е направил първата крачка, след което и двамата са се хвърлили в обятията си. 

"Срещата е била изключително емоционална, пролели са се много сълзи. Тогава двамата са осъзнали, че може да им е трудно да живеят заедно, но още по-мъчително за тях е да са разделени, и са решили да си дадат нов шанс", твърди Халперин. 

Анджелина Джоли е споделила пред приятели, че с Брад Пит "съзнателно" ще подновят отношенията си, след като през изминалите месеци са израснали духовно. 

Холивудската звезда възприема връзката си с Пит като тази между екранните легенди Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, чиято бурна любов води до два брака и два развода, разкрива още биографът.

Помирението на Анджелина Джоли и Брад Пит обаче не означава непременно, че разводът им няма да бъде финализиран. За тях бракоразводните документи са "просто хартия" и е възможно да приключат със започната процедура, след което да поемат отначало по пътя на любовта.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ