Хари и Меган от утре обикновени граждани

Хари и Меган от утре обикновени граждани

Хари и Меган от утре обикновени граждани

За принц Хари и Меган Маркъл 31 март е последният ден, в който са официални представители на британското кралско семейство.

От утре стартира 1-годишен преходен период, по време на който ще бъдат допълнително уточнени условията около оттеглянето на двойката от задълженията ѝ към кралица Елизабет II.

Херцозите на Съсекс се сбогуваха със своите над 11 млн. последователи в социалната мрежа Instagram преди да спре поддръжката на профила Sussexroyal, но намекнаха, че съвсем скоро ще има друг официален акаунт. Закрит ще бъде и уебсайтът им.

„Докато не ни виждате тук, работата продължава. Благодарим на общността – за подкрепата, вдъхновението и споделената ангажираност към доброто в света. Скоро ще се свържем с вас отново. Бяхте страхотни! Дотогава, грижете се за себе си и за другите“, написаха те.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Двамата ще се фокусират върху благотворителна дейност чрез фондацията, която основаха през 2019 година. Миналата седмица стана ясно, че Меган Маркъл вече е поела ангажимент като озвучител на детска продукция на „Дисни“ за семейство африкански слонове, която ще бъде излъчена в идния петък.

По-рано този месец принц Хари и съпругата му са се е преместили от Канада в американския щат Лос Анджелис с частен самолет, дни преди между двете държави да бъде затворена. Президентът Доналд Тръмп побърза да сподели, че не възнамерява страната му да плаща за охраната им.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ