Илон Мъск и Пол Бетани ще свидетелстват по съдебния спор между Джони Деп и Амбър Хърд

Илон Мъск и Пол Бетани ще свидетелстват по съдебния спор между Джони Деп и Амбър Хърд

Илон Мъск и Пол Бетани ще свидетелстват по съдебния спор между Джони Деп и Амбър Хърд

Малко вероятно е да има червен килим пред съдебната палата на окръг Феърфакс, макар че някои големи имена ще пристигнат там заради спора за 100 млн. долара между Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд. Отлаганият дълго процес ще започне следващия месец, пише Deadline.

Ако тригодишното дело оцелее на най-скорошното искане за съкратено съдебно следствие, насрочено за 24 март, актьорите Джеймс Франко и Пол Бетани, предприемачът Илон Мъск, представители на Walt Disney Company, Warner Bros и полицейското управление в Лос Анджелис ще се присъединят към приятелите, семейството, адвокатите и сътрудници на двойката в заседателната зала в американския щат Вирджиния.

Освен това личната кореспонденция на Деп и Хърд с някои от най-големите звезди и водещи лица в Холивуд ще може да бъде показана на обществеността.

Спорът между двойката продължава със съдебен процес, който започва на 11 април. Към момента и двамата планират да се явят лично. И Франко, и Мъск бяха въвлечени в случая от Деп, който ги обвини, че имат афери с Хърд. Сега те са в списъка на нейните свидетели.

След остри показания по делото за клевета на Деп в Обединеното кралство преди почти две години актрисата Елън Баркин също е свидетел от страната на Хърд.

Пол Бетани е сред свидетелите на Деп, след като бе въвлечен в процеса в Обединеното кралство с четенето на обширни текстове, в които двамата говорят за „изгаряне“, „удаване“ и насилване на „изгорелия труп“ на Хърд.

В делото Хърд е включила и чатове с колегата си от „Аквамен“ – Джейсън Момоа, с режисьора Джеймс Уан. Има и кореспонденция със Зак Снайдър. Актрисата има и имейли, разменяни между Деп и писателката Джоан Роулинг.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ