Пинк пребори коронавируса. Дарява $1 млн. за борба с болестта

Пинк пребори коронавируса. Дарява $1 млн. за борба с болестта

Пинк пребори коронавируса. Дарява $1 млн. за борба с болестта

Поп певицата Пинк и 3-годишният ѝ син Джеймисън са прекарали последните няколко седмици в изолация, след като се разболели от коронавирус. Това обяви самата тя в профилите си в социалните мрежи.

По нейни думи двамата са дали отрицателни проби преди дни, но той продължава да има висока температура трета поредна седмица. Когато разбрали за заболяването си, вече са били предприели изолация в дома си. Следвали са строго инструкциите на личния си лекар.

40-годишната Пинк не скри недоволството си към властите – според нея всички граждани трябва да имат достъп до тестове при нужда. „Абсолютен провал от страна на нашето правителство е да не направи по-достъпно тестването. Тази болест е сериозна и реална. Хората трябва да знаят, че засяга млади и стари, здрави и болни, бедни и богати“, написа тя.

Освен това, Пинк обяви дарение на стойност 1 млн. долара за борбата с COVID-19. Половината от средствата ще бъдат предоставени на кризисен фонд във Филаделфия, където майката на певицата е работила в клиника по кардиология, а останалите 500 хиляди ще бъдат преведени по сметката на сформирания кризисен фонд на кмета на Лос Анджелис.

Певицата и съпругът ѝ Кари Харт имат две деца – 3-годишния Джеймисън и 8-годишната Уилоу.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ