Тайлър Пери – милиардерът, който подслони Хари и Меган

Тайлър Пери – милиардерът, който подслони Хари и Меган

Тайлър Пери – милиардерът, който подслони Хари и Меган

В ексклузивното интервю с тв водещата Опра Уинфри, довело до редица разкрития за живота на принц Хари и Меган Маркъл в Бъкингамския дворец, се чу и името на американския медиен магнат Тайлър Пери. Оказа се, че именно той е дал дом и сигурност на семейството след заминаването за САЩ през 2020 година.

Кой е Тайлър Пери и как стана толкова успешен?

51-годишният комедиант, актьор, продуцент и сценарист е познат с проектите си в САЩ, особено сред афроамериканците. Една от най-известните му поредици е „Мадеа“, в която сам е режисьор, продуцент, сценарист, освен това влиза и в главната роля на възрастна жена, за чийто образ използва като прототип майка си и леля си, пише „Би Би Си“.

През 2015 г. Пери създава филмово студио на площ от 134 хектара в Атланта, щата Джорджия, с което помага на града да се превърне в предпочитана дестинация за създаване на кино продукции.

Така постепенно умножава състоянието си и в началото на новото десетилетие става милиардер.

[[{"fid":"370194","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":5404,"width":7200,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Хари и Меган по време на интервюто с Опра Уинфри. /Снимка: Getty Images

Как милиардерът помага на Хари и Меган?

Пери е предложил на двойката да остане в едно от именията му в Холивуд и да използва охраната му след преместването от Канада в Лос Анджелис през 2020 година. Това обявиха херцозите на Съсекс по време на разговора си с Опра Уинфри.

„Трябваше ни къща и той (Тайлър Пери) ни предложи също и охраната си, така че ни даде глътка въздух да опитаме да измислим какво ще правим“, разказва Меган.

След обявяването на решението да се оттеглят от кралските си задължения от Бъкингам информират Хари, че охраната му ще бъде премахната, тъй като не може вече да се финансира от двореца. Самият той определя това като „най-голямото притеснение“ по време на престоя му с Меган в Канада.

Затова решават да се преместят в щата Калифорния, а по-късно и да останат там за постоянно, купувайки си собствен дом в Монтесито.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ