Илон Мъск продава имотите си в Лос Анджелис

Илон Мъск продава имотите си в Лос Анджелис

Илон Мъск продава имотите си в Лос Анджелис

Предприемачът Илон Мъск продава имотите си в луксозния жилищен квартал „Бел Еър“ в Лос Анджелис, предаде CNBC.

Обяви за двете жилища на обща стойност 40 млн. долара се появиха в платформата за недвижими имоти Zillow в неделя, след като по-рано основателят на Tesla съобщи, че ще продаде „почти всички свои физически притежания и повече няма да е собственик на къща“. Не е ясно дали той лично е публикувал обявите.

Имението, което Мъск купи през 2012 г. за 17 млн. долара, разполага с 6 спални, двуетажна библиотека, киносалон, тенис корт, басейн, изба и спортно помещение.

[[{"fid":"353389","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":354,"width":630,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ранчото, което притежава от 2013-а, има отделна къща за гости, овален басейн и в него е живял актьорът Джийн Уайлдър.

[[{"fid":"353390","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":354,"width":630,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

От профила на предприемача в Twitter стана ясно, че той и приятелката му, певицата Граймс, са станали родители на момченце. Мъск има други 5 деца от брака си с канадската писателка Джъстийн Уилсън.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ