Имитатори на Тръмп и Ким създадоха суматоха в Сингапур

Имитатори на Тръмп и Ким създадоха суматоха в Сингапур

Имитатори на Тръмп и Ким създадоха суматоха в Сингапур

Докато Сингапур затяга сигурността за предстоящата среща между Ким Чен-ун и Доналд Тръмп идната седмица, двама имитатори Ким и Тръмп предизвикаха почти толкова шум, колкото и двамата световни лидери, предаде ДПА.

Имитаторът на Ким, известен под името Хауърд Екс, и този на Тръмп, който се казва Денис Алън, се усмихваха и помахваха, вървейки хванати за ръка в центъра на Сингапур, събирайки тълпи от зяпачи. Двамата си правеха селфита с минувачи и отговаряха на въпроси на репортери, предаде БТА.

Актьорът с австралийско-китайски произход Хауърд Екс приличаше удивително на севернокорейски лидер с гладко сресана назад коса, очила с черни рамки и плътен костюм с яка тип "Мао". "Копието" на Тръмп - Алън, който е от Чикаго, беше в тъмен костюм с червена вратовръзка, носеше характерната за президента прическа, както и червена шапка с надпис "Да направим Америка отново велика".

По-рано днес двойникът на Ким беше задържан и разпитан от имиграционните власти на влизане в Сингапур, но след това беше инструктиран да избягва някои райони в този "деликатен период" и беше освободен.

"Бих искал да кажа на Ким Чен-ун да използва тази историческа среща, за да помогне светът да стане по-безопасен за всички страни и хора", каза имитаторът на Тръмп пред ДПА.

Хауърд Екс отбеляза шеговито, че ще използва всички спечелени от това пътуване пари да нахрани Северна Корея и себе си.

Срещата на върха вдъхнови изобретателни собственици на барове и ресторанти в Сингапур и в последните дни се появиха коктейли като "Ким", "Тръмп" и "Броманс", и ястия като такосите "Ел Трумпо" и "Човек-ракета", отбелязва Франс прес.

Някои заведения заложиха на своя версия на класическите американски бургери, каквито американският президент много обича. Други добавиха към традиционния кълцан стек типичното за Корейския полуостров и вездесъщо там ястие "кимчи", което се прави от ферментирали зеленчуци и най-вече зеле.

Изискан италиански ресторант създаде по повод на срещата специално меню "Ар Би Дабъл ю" ("Червено, синьо и бяло") - като цветовете в националните знамена на САЩ и КНДР.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ