Книгата на Омароса се превърна в бестселър в САЩ

Книгата на Омароса се превърна в бестселър в САЩ

Книгата на Омароса се превърна в бестселър в САЩ

Скандалната книга на бившата помощничка в Белия дом Омароса Маниголт Нюман, в която тя описва работата си в администрацията на Тръмп, се превърна в бестселър в САЩ с продажбата на над 33 хил. екземпляра само за седмица, съобщава БТА. Книгата й излезе на второ място в списъка на американските бестселъри, предаде Ройтерс.

Данните на "Ен Пи Ди БукСкан", събирани ежеседмично от независими онлайн книгоразпространители и вериги от книжарници в САЩ, показват, че книгата на Маниголд Нюман "Unhinged" е изпреварена само от лайфстайл наръчника "Girl, Wash You Face", от който тази седмица са продадени над 58 хил. екземпляра.

В книгата си Маниголд Нюман обвинява президента Доналд Тръмп, че се е изказвал обидно за афроамериканците, филипинците и други малцинства. Твърди също, че той има проблеми с паметта, проявява фрустрация и умствена немощ.

Бившата участничка в реалити шоуто на Тръмп "Стажантът" беше една от най-популярните чернокожи поддръжници на президента републиканец, преди да бъде уволнена през декември от Белия дом. Тя рекламира книгата си в много медии преди пускането й в продажба миналата седмица.

Преди няколко дни Тръмп нарече Омароса "куче" и "побъркана отрепка".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ