Влак прегази трима души в Лондон при неясни обстоятелства

Влак прегази трима души в Лондон при неясни обстоятелства

Влак прегази трима души в Лондон при неясни обстоятелства

Трима души загинаха тази сутрин, след като бяха ударени от влак в близост до железопътна станция в южен Лондон, предаде Би Би Си.

От британската транспортна полиция(БТП) определиха смъртните случаи като „необясними“ и заявиха, че са започнали разследване, за да установят как тримата са се озовали на релсите.

Екипи на спешна помощ са били извикани на място в около 7:30 местно време, но когато са пристигнали, парамедиците само са констатирали смъртта на тримата.

„С моят екип работим усилено, за да разберем какво се е случило и как тези трима души са изгубили живота си на железопътната линия“, заяви говорителят на британската транспортна полиция Гари Ричардсън.

Край телата на жертвите са били намерени спрейове за графити, което навежда на мисълта, че е възможно тези хора да са рисували, отбелязва британската агенция Прес асосиейшън, цитирана от Франс прес

Ричардсън помоли всички хора, които са били в близост до станцията или са видели „нещо, което може да бъде от значение за разследването“, да се свържат с полицията.

От полицията поясниха, че движението на влаковете по железопътната линия няма да бъде спирано, но може да се очакват закъснения, заради разследването.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ