Как да водим по-ценен живот – съветите на Опра Уинфри

Как да водим по-ценен живот – съветите на Опра Уинфри

Преди време 63-годишната Опра Уинфри заяви пред сп. „Вог“, че вече не се притеснява от теглото си.

Дълго време колебанията в килограмите й са били „физическо, духовно и емоционално бреме“ за нея, но след 60-тата си годишнина медийният магнат смята, че вече няма за какво да се извинява.

„Концентрирам се върху това да бъда тук и сега – тялом и духом. Научих се, че е важно, затова на 100% аз съм тук", споделя Опра.

Според нея трябва да се постараем да живеем по-спокойно, тъй като съществуваме във време, управлявано от Тръмп. „Каквото и да се случи, ще отмине за ден", казва още водещата. 

„Пътувайте колкото се може повече. Искате да се усъвършенствате? Нова Зеландия е мястото за вас! Хората там не ходят с телефон в ръка. Те се наслаждават на всеки миг".

Въпреки че токшоуто й липсва, както и връзката с публиката, Опра е категорична, че през 2011 г. е било време да сложи край на кариерата си на водеща. Причината? Начинът, по който хората възприемат медиите, се променя.

Не на последно място – тя допълни, че не би могла да възприеме традиционната брачна роля и ако се беше омъжила за Стадман Греъм – дългогодишния си партньор – отдавна нямаше да са заедно.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ