Започна приемът за новото издание на Академията по немски език на Съдърланд България

Започна приемът за новото издание на Академията по немски език на Съдърланд България

Започна приемът за новото издание на Академията по немски език на Съдърланд България

Съдърланд, световният лидер в трансформацията на процеси, обяви отварянето на приема в поредното издание на своята Академия по немски език.

Академията е проект на Съдърланд, който е част от цялостната годишна програма на компанията за корпоративна отговорност. Във фокуса на проекта е заложено повишаването на нивото на владеене на немския език на участниците, но компанията инвестира и в повишаване на познанията им по практическата терминология, свързана с работата в Съдърланд. Участниците имат възможност да придобият технически умения в областта на общуването, работата и кореспонденцията с клиенти в допълнение на задълбочената подготовка по немски език. Обучението в Aкадемията е напълно безплатно като успешно завършилите участници преминават финално оценяване на постигнатия резултат, получават сертификат и предложение за работа в компанията с бонус при започване.

Продължителността на aкадемията е между 4 и 12 седмици, като тя се провежда в офисите на Съдърланд в градовете София, Варна и Бургас или в специално предназначени за това зали. Участниците в Академията ще са разделени в групи, позволяващи обучението да се проведе с индивидуален подход и под ръководството на внимателно избрани и обучени специалисти.

 “Най-много ми хареса цялостната атмосфера, за която допринесоха и останалите участници. Обучението ми беше от полза, защото след него се чувствам по-сигурна в знанията си по езика. Бих препоръчала Академията, тъй като смятам, че подобрих значително нивото на езика си след завършване. Впечатлението ми от Академията е много позитивно и съм благодарна за възможността да взема участие в нея.”, сподели Моника Тафраджийска, участник във второто издание на Академията и настоящ член на екипа на Съдърланд.   

Условията за участие са владеене на немски език на ниво минимум B1 по Европейската езикова рамка. В момента тече записването за стартиращото през март издание на Академията в София. Всички желаещи да се включат в него могат да подадат своята кандидатура чрез сайта на компанията, където могат и да научат всички подробности за Академията. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете тук: earlycareer@sutherlandglobal.com

Основана през 1986 г., Съдърланд е глобална организация за трансформация на процеси, която обслужва клиенти във всички индустрии.

Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят професионалисти от над 60 локации в САЩ, Австралия, Бразилия, България, Великобритания, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка.

Компанията отваря врати в България през 2008 г. Оттогава до днес, само у нас Съдърланд достига 1900 служителя, работещи в четирите различни локации – два офиса в София, един в Бургас и един във Варна.

Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България чрез увеличаване на услугите и обемите работа за настоящите си клиенти и придобиване на нови такива.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ