Acronis и Нетера обявиха стратегическо партньорство за България

Acronis и Нетера обявиха стратегическо партньорство за България

Acronis и Нетера обявиха стратегическо партньорство за България

Българският телеком Нетера стана официален партньор на Acronis и вече предлага на пазара всички технологични решения на компанията за киберзащита, сред които са облачните продукти Acronis Cyber Backup Cloud, Acronis Cyber Files Cloud, Acronis Cyber Disaster Recovery Cloud, Acronis Cloud, and Acronis Cyber Cloud. Като част от партньорството, клиентите на Нетера могат да се възползват от 30-дневен безплатен тестов период.

Чрез Acronis Backup Cloud и Acronis Files Cloud клиентите на Нетера получават достъп до архивиране, възстановяване при бедствия, синхронизиране и споделяне на файлове, услуги за нотариално заверяване и електронно подписване, всички управлявани от една конзола.

С Acronis Disaster Recovery Cloud те ще могат да да възстановят критични бизнес данни и цели уебсайтове за броени минути дори и след сериозен инцидент. Решението гарантира безопасността и сигурността на данните с функции, сред които криптирани архиви и проактивна, AI-базирана защита от ransomware.

Acronis Cloud уселнява процеса на ИТ администриране с централизирано управление, достъпно на местно ниво или с външно архивиране. Локалното архивиране и репликация и поетапното предоставяне на множество резервни копия помага на потребителите да премахнат рисковете от загуба на данни чрез хибридно архивиране. Освен това AES-256 криптирането гарантира сигурен достъп, съхранение и предаване на данни.

Нетера е независим телеком, който си партнира си както с най-големите световни компании, така и с малки и средни фирми, като осигурява международна свързаност, услуги за управление на мрежи и сигурност вече близо 25 години в над 20 държави.

Компанията притежава 4 дейта центъра и предоставя IT услуги, сървъри под наем, гъвкава клауд платформа, DDoS защита. Дистрибутор е на глобалната платформа за обмен на данни NetIX. Телекомът предлага IPTV платформа и разпространение на аудио-видео съдържание. Със системата Netfleet компанията предоставя услуги за GPS проследяване на автомобили, тирове, селскостопанска техника и др.

Acronis е водещ доставчик на лесни за използване решения за архивиране, възстановяване и сигурност за физическа, виртуална и облачна среда. Компанията е основана в Сингапур през 2003 г. и включена в Швейцария през 2008 г. Сега Acronis има повече от 1300 служители в 18 държави. На решенията му се доверяват повече от 5 милиона потребители и 500 000 предприятия. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 190 страни.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ