Apple вероятно ще представи нови версии на iPhone, Apple Watch и Airpods

Apple вероятно ще представи нови версии на iPhone, Apple Watch и Airpods

Apple вероятно ще представи нови версии на iPhone, Apple Watch и Airpods

Американският технологичен гигант Apple организира събитие по-късно днес, на което се очаква да представи нови версии на водещите си продукти iPhone, Apple Watch и AirPods, информира Си Ен Би Си.

Това ще бъде седмото поредно събитие, което компанията провежда във виртуален формат заради пандемията.

Събитията на Apple обикновено привличат вниманието на световните медии, милиони зрители в Youtube и на сайта на компанията.

През настоящата година всички сегменти на Apple се представят изключително силно заради здравната ситуация по света, която принуди много хора да работят от вкъщи. През последното тримесечие компанията отчете 50% ръст на приходите от iPhone сегмента, докато тези при от подразделенията за настолни компютри Mac и таблети iPad са се увеличили със съответно 16% и 12%. Сегментът "други устройства", който включва продукти като слушалките AirPods, е нараснал с 40%.Apple се надява да задържи темпа с обявяването на поредица нови продукти преди началото на празничния сезон.

Миналата година компанията представи новата си генерация смарт часовници през септември, а iPhone 12 бе показан за първи път по време на събитие през октомври.

Тази есен се очакват нови модели iPads и MacBooks, като за момента не е ясно дали компанията ще представи всички есенни "новости" наведнъж или ще ги разпредели в няколко събития.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ