Телерик Академия отвори приема за обучения в три програми

Телерик Академия отвори приема за обучения в три програми

Телерик Академия отвори приема за обучения в три програми

Телерик Академия отвори приема за 6-месечната си програма за подготовка на софтуерни разработчици Telerik Academy Alpha с популярния език JavaScript, която ще стартира обучение през март 2020 г. Академията организира и безплатен курс, който да подготви желаещите да се преквалифицират в ИТ сектора за кандидатстване в програмата. Кандидатите за надграждане на уменията си с познания в областта на програмирането имат възможност да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит. Така да си гарантират място в нея още през януари.

Безплатен курс за начинаещи

Безплатният курс е подходящ за хора, които досега не са имали досег с програмирането, като ги подготвя за входния изпит на Telerik Academy Alpha с JavaScript. Курсът стартира на 18 януари и ще се провежда в събота и неделя в рамките на 6 седмици. Желаещите да се включат в него могат да кандидатстват през сайта на Телерик Академия. Участниците в подготвителния курс ще бъдат селектирани на база на подадените кандидатури и мотивацията им за професионален старт в ИТ сектора.

Отворен прием за Telerik Academy Alpha

Приемът в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript изисква подаване на автобиография и кандидатура на сайта на Телерик Академия до 23 февруари, както и преминаване на кратък онлайн когнитивен тест. След това кандидатите трябва да се явят на входен изпит по основи на програмирането. За него могат да се подготвят като участват в присъствения подготвителен курс на Телерик Академия или самостоятелно с безплатните ѝ онлайн материали. Ако вече имат познания по програмиране, кандидатите могат да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит на 6 януари, с който могат да си осигурят място в програмата още в началото на 2020 г.

Програма за ИТ кариерен старт

Telerik Academy Alpha с JavaScript е интензивна 6-месечна програма за подготовка на софтуерни специалисти с фокус върху практиката и търсените от бизнеса технологични умения. Обученията се провеждат в групи до 45 души и при условия, близки до реалната работна среда. Участниците развиват технологичните си умения и усвояват най-актуалните тенденции, докато създават свое портфолио от софтуерни решения и работят по проекти, зададени от водещи ИТ компании. В рамките на програмата участниците надграждат личностните си умения, сред които за работа в екип, приоритизиране, даване и получаване на обратна връзка, по-ефективно учене и справяне с предизвикателства. Те получават задълбочена подготовка за кандидатстване за работа и подкрепа през целия процес по намирането ѝ. След завършване курсистите могат да се реализират в една от над 60 компании-партньори на Телерик Академия или във всяка друга ИТ компания. 

За допълнителна информация: telerikacademy.com или във Facebook и LinkedIn

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ