30 000  самолетни билета с 30 % отстъпка от „България Ер“

30 000  самолетни билета с 30 % отстъпка от „България Ер“

За трета поредна година националният превозвач „България Ер“ ще накара пасажерите си да полетят от щастие в края на ноември с една вълнуваща седмица на намаленията и 30 000 самолетни билета на до 30% отстъпки. От 19-и до 25-и ноември включително всеки може да се възползва от специалните цени за всички директни линии на авиокомпанията.

Коледните базари във Виена и Прага са още по-достъпни с промо билетите в рамките на кампанията. Двупосочните полети до австрийската столица струват само 99 евро, а тези до красивия чешки град 155 евро. В седмицата на промоционалните оферти билетите между София и Лондон стартират от 65 евро еднопосочно, а може би най-атрактивните цени са на пътуванията от и до Милано – само 50 евро за полет от София до световната столица на модата. На промоционални цени са и билетите до руската перла Москва, която през зимата се превръща в бяла приказка.

На фона на световния ентусиазъм около големите разпродажби и черния петък, „България Ер“ предлага на клиентите си не само ниски цени, но и нещо повече - комфорт. В цената на всеки билет се включва и безплатен  ръчен багаж до 10 кг и личен багаж: дамска чанта или лаптоп. Комфортът на борда на самолета се допълва и от безплатен чек ин и кетъринг, който включва топъл сандвич, десерт и богато разнообразие от топли и студени напитки по време на полета.

Повече подробности за офертите можете да разгледате тук

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ