Да помечтаем: Фотопътешествие до Грузия

Да помечтаем: Фотопътешествие до Грузия

Да помечтаем: Фотопътешествие до Грузия

В тази малка и прекрасна страна можете да откриете щастието по всяко време на годината. Всъщност, в Грузия имате възможност да се натъкнете на всичко. Само за няколко часа можете да стигнете от място с влажен субтропичен климат до постоянно заснежени планински върхове. Палмовите дървета по крайбрежието са на един хвърлей от ски курортите. В цветната и непредсказуема Тбилиси се редуват църкви от 6. век с барове, нощни клубове и пъбове с наргилета край уютни стари улички.

В Грузия всеки може да открие онова, което харесва. Хората, които предпочитат спокойните ваканции, ще имат възможност да се насладят на местната кухня, която се смята за една от най-добрите на света. Нещо повече – ще можете да се разхождате из тесни и спокойно улички и на практика да се наслаждавате на гледките до безкрай, тъй като зад всяко ъгълче се крие нещо интересно и значимо от историческа гледна точка. А след като се изкъпете в серните бани на Тибилиси, ще се озовете на седмото небе.

Ако предпочитате нещо по-динамично, можете да карате ски, да се катерите, да яздите или да се разходите по някои от по-стръмните туристически пътеки на Кавказките планини.

Ако все още не сте го направили, задължително посетете тази прекрасна страна. Няма да съжалявате!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ