Най-добрите ресторанти на Takeaway.com Awards 2023: Блиц разговор с големите победители

Най-добрите ресторанти на Takeaway.com Awards 2023: Блиц разговор с големите победители

Най-добрите ресторанти на Takeaway.com Awards 2023: Блиц разговор с големите победители

За поредна година дългоочакваните Takeaway.com Awards 2023 отличиха най-добрите ресторанти, които се развиват в динамичната сфера на доставката на храна. Насочвайки вниманието към изключителните постижения в кулинарното майсторство и любовта към храната, тези награди отличават ресторантите, оформящи бъдещето на доставката на храна в България.

“Нашата цел винаги е била да гарантираме, че клиентите имат достъп до най-добрите ресторанти и ястия, когато и където пожелаят. Takeaway.com Awards ни позволяват да отпразнуваме успехите на партньорските ресторанти и да продължим да насърчаваме високите постижения в индустрията за доставка на храна.”, споделя Юлиана Хартарска, кънтри мениджър на Takeaway.com за България.

Своите печеливши стратегии, новаторски подходи и отдадеността, която ги отличава в конкурентния свят на доставката на храна, споделят в блиц интервюта трима от победителите и лидери в индустрията - ресторантите “В двора”, “Leo’s Pizza Il Rustico” и “Amore”

***

Ресторант “В двора” - победител в категориите “Най- добър ресторант в България за 2023” и “Най-добър български ресторант”

- С какво доставката на храна  от Takeaway.com допринесе за развитието на бизнеса Ви?

- Тъй като заведението ни е с ограничен брой места, задължителната резервация и многото желаещи, съвместната ни работа с Takeaway.com, спомогна да достигнем до повече хора и да успеем да удовлетворим по-голяма част от нашите гости. За нас е важно да успеем да нахраним нашите гости – вкъщи, при приятели, семейство или офиса, и без Takeaway.com това нямаше да бъде възможно!

- Тази награда е доказателство за гласуваното доверие към вас през 2023 г. от страна на потребителите. С кои “тайни съставки” ги спечелихте през изминалата година?

- Силно вярваме, че храната за вкъщи не е просто "нещо" в кутия. За нас е изключително важно поднасянето на ястието да не се различава с това в чиния. Стараем се нашите гости да изпитат удоволствие, уют и блаженство, поръчвайки от нас.

С нашите доставчици, често се шегуваме, че са нашите сервитьори в движение. Начинът, по който храната се доставя, трябва да бъде с гостоприемството и отзивчивостта, сякаш си на място при нас! Това не е просто доставка, това е обядъта или вечерята на нашите гости! Доверието им!

- Според вас кои фактори правят онлайн поръчките на храна толкова предпочитани от вашите клиенти?

- Както вече отбелязах водещите фактори са отзивчивост и гостоприемство на доставчиците, бързина на доставката, а също и запазване качеството с това, което се предлага в чиния. И още: цените да отговарят на тези на място; nубава украса на ястието; качествени кутии, запазвайки топлината на ястието и разделящи студено от топло.

- Споделете повече за клиентите си - кои бяха моментите с най-много поръчки през изминалата година?

- Моментите с най- много поръчки са на празници като св. Валентин, 8 март и прочие. Тогава винаги сме очаровани, от факта, че толкова много наши гости искат да бъдем част от техните важни празници и имат доверие в нас, че ще допринесем за хубавия повод!

- Как тенденциите в бранша през  2024 г. ще повлияят на бъдещото ви развитие?

- Силно вярваме, че предстоят положителни моменти и развитие за нас. След подобна награда, няма да разочароваме никого и ще се стараем да градим и надграждаме! Ще се видим отново на Takeaway Awards 2024!

***

Ресторант “Leo’s Pizza Il Rustico” - победител в категорията “Най-добър италиански ресторант”

- С какво доставката на храна от Takeaway.com допринесе за развитието на бизнеса Ви?

- От момента, в който започнахме да си партнираме с Takeaway.com, работата ни се увеличи многократно. В резултат, увеличихме броя на нашите служители, като наехме допълнителни диспечери и други работници, за да можем да се справим с по-големия обем от работа. Също така, отделяме по-голямо внимание на удовлетворението на нашите клиенти, като се стремим да отговорим на всички техни нужди и очаквания.

- Тази награда е доказателство за гласуваното доверие към вас през 2023 г. от страна на потребителите. С кои “тайни съставки” успяхте да спечелите това доверие през изминалата година?

- Клиентите избират нас, защото залагаме на автентичен италиански вкус. Клиентите, които държат на добрата храна, знаят нашата тайна - тя се крие в качеството, с което не правим компромис и новите рецепти, с които се стараем да внасяме разнообразие.

- Според вас кои фактори правят онлайн поръчките на храна толкова предпочитани от вашите клиенти?

- Удоволствието да си седиш вкъщи и да организираш бързо един прекрасен обяд или вечеря онлайн. Голям кеф!

- Споделете повече за клиентите си - кои бяха моментите с най-много поръчки през изминалата година?

- През годината сме имали много заети дни, като някои от тях включваха повече от 150 поръчки. Клиентите ни са убедени в качеството на нашите продукти и имат пълно доверие, че при нас ще получат вкусна италианска храна, което ги кара да останат лоялни към нашия ресторант.

- Как тенденциите в бранша през 2024 г. ще повлияят на бъдещото ви развитие?

- Отбелязваме, че кризата с персонала е отминала и вече разполагаме с пълни екипи, което ни позволява да продължим да разширяваме нашата гама от продукти, включително и такива, които не се предлагат в България. С голямо удоволствие ще продължим да помагаме на нашите клиенти да опознаят италианската кухня и култура чрез нашите ястия.

***

Ресторант “Amore” - победител в категорията “Най-добър ресторант в Пловдив”

- С какво доставката на храна  от Takeaway.com допринесе за развитието на бизнеса Ви?

- TakeAway.com допринесе изцяло за ресторантьорския бизнес по време на Ковид пандемията, популяризира културата на поръчването на храна за вкъщи и бизнеса.

- Тази награда е доказателство за гласуваното доверие към вас през 2023 г. от страна на потребителите. Според вас, с кои “тайни съставки” успяхте да ги спечелите?

- Пътят към успеха за нас е качеството на суровините, които лично внасяме от Италия. Българинът пътува често, има лесен и нискотарифен достъп до Италия, с който вече е навлязъл в италианската хранителна култура и лесно прави разлика между нисък, среден или висок клас суровини. Оценява се, и резултатът е видим.

- Според вас кои фактори правят онлайн поръчките на храна толкова предпочитани от вашите клиенти?

- Държим на цялостното преживяване при доставката и се стараем храната да пристига винаги топла и в уречения час. Няма нищо по-достойно от това да има коректност към клиента, това е нашата рецепта за надграждане.

- Споделете повече за клиентите си - кои бяха моментите с най-много поръчки през изминалата година?

- С платформата на Takeaway.com през изминалата година сме имали постоянни ръстове, за което сме щастливи, това е едно истинско партньорство за което им благодарим!

- Как тенденциите в бранша през  2024 г. ще повлияят на бъдещото ви развитие?

- Тенденциите в бранша са хората да продължават да търсят най-висококачествената храна, а не най-евтината. Българинът смени своята култура на хранене и залага на качеството, а в това знаем, че сме едни от най-добрите! Благодарим на всички клиенти, които оцениха труда ни, за нас е голяма отговорност наградата, която спечелихме, и ще продължим с всяка изминала година да ставаме по-добри!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ