Компаниите, които подкрепиха "Намали с 10" - ТЕХЕМ СЪРВИСИС

Компаниите, които подкрепиха Намали с 10 - ТЕХЕМ СЪРВИСИС

Това е поредицата, в която ви представяме фирмите и компаниите, присъединили се към инициативата за стимулиране на потреблението на сп. "Мениджър" - "Намали с 10". Този път леко се отклоняваме от принципа да спазваме най-справедливата подредба - по азбучен ред, защото решихме първо да ви запознаем с тези от участниците, които обявиха най-напред своите предложения.

Техем Сърсивис се занимава основно с предоставяне на услугата топлинно счетоводство и свързаните с нея продукти и услуги.

Фирмата обслужва над 260 000 домакинства, клиенти на топлофикационните дружества в София, Пловдив, Бургас, Варна, Перник, Плевен, Русе, Сливен, Шумен, Враца и Велико Търново, чрез свои представителства и партньори.

В своята 12-годишна история Техем Сървисис предлага на клиентите си гъвкави и иновативни технически решения, които най-пълно отговарят на нарастващите им очаквания.

Едно от иновативните й предложения понастоящем е радиосистема, която включва дистанционно отчитане на консумираната топлинна енергия и вода, без да е необходимо присъствието на член на съответното домакинство за отчет. Тя вече е внедрена в над 200 сгради, чиито обитатели вече повярваха в предимствата на радиосистемата на Техем.

Ефективното и разумно използване на водата е сред приоритетите на социалната отговорност на компанията. Затова Техем Сървисис предлага на своите клиенти да подменят старите си разпределители, като ги върнат за рециклиране и закупят нови с отстъпка. Старите уреди се събират от нашите служители и се предават за рециклиране.

Нашата мисия е да намалим с помощта на нашите услуги и продукти разходите за отопление и вода на собствениците на имоти, като едновременно с това съдействаме за намаляване на вредните емисии на въглероден диоксид в атмосферата. Спестявайки енергия, спестяваме природни ресурси и спомагаме за опазване на природата.

ЗА ПЕРИОДА 1.12.2011 - 29.02.2012 г. КОМПАНИЯТА НАМАЛЯВА С 10 лв. СТОЙНОСТТА НА ПРЕОБОРУДВАНЕ НА УРЕД ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ("ТОПЛОМЕР", "ВОДОМЕР") ЗА ВСЯКА СГРАДА, ВЗЕЛА РЕШЕНИЕ ИЛИ ЗАЯВИЛА СВОЕТО ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРЕОБОРУДВАНЕ С РАДИОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ И РАДИОВОДОМЕРИ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ