Кредитна карта, която се отплаща за всяка покупка

Кредитна карта, която се отплаща за всяка покупка

Кредитна карта, която се отплаща за всяка покупка

 Възвръщаемост в процент от стойността на всяка покупка е една от големите преференции за всеки бъдещ притежател на новата международна кредитна карта на Alpha Bank - Dynamic Visa.

 Тя бе представена официално днес и е резултат от стратегическото партньорство между банката и френската верига магазини Карфур. Dynamic Visa е разработена в съответствие с навиците на българските потребители и желанието на банката да им помогне да пазаруват по-рационално и отговорно.

 Възвращаемостта при пазаруване с новата Dynamic Visa се изразява в процент от покупката, който потребителят получава обратно по картата. Сумата се натрупва и се използва чрез ваучер. Този процент е минимум 1% при всяко плащане с Dynamic Visa на ПОС терминал у нас и в чужбина.

 Dynamic Visa има изградена търговска мрежа от партньори, сред които са популярните брандове Gap, Tom Tailor, BATA, Tally Weijl, Six, Starbucks, FloCafe, SEAT, Hertz и други. При пазаруване в тях процентът на възвращаемост се покачва, като започва от 4% и достига до 20%. Основен партньор на Dynamic Visa e френската верига магазини Карфур, при които стойността на процента възлиза на 10% от сумата на всяка покупка.

 За първите притежатели на новата кредитна карта, е предвиден подаръчен ваучер на стойност 10 лева за всички магазини на Карфур както и специалната преференция без такса обслужване за първата една година.

 „Създадохме Dynamic Visa с цел да улесним пазаруването на нашите клиенти и да възнаградим тяхната лоялност. Ние, в Alpha Bank, познаваме навиците на нашите клиенти и винаги работим заедно с тях, за да им осигурим комфорт и сигурност чрез уникални продукти като Dynamic Visa“, заяви г-н Литрас, изпълнителен директор на Alpha Bank България, на официалното представяне на картата днес.

 Съвсем в унисон с името си, кредитната карта Dynamic Visa, предлага изключително иновативен начин за кандидастване, съобразен с динамичното ежедневие на българина. Във всеки магазин Карфур се предлагат три начина за директно кандидастване: DYNAMIC VISA щандове при експерт на Alpha Bank България; специално изградени терминали за онлайн самообслужване както и телефонни кабини DYNAMIC.

 Кандидатстването за Dynamic Visa е възможно дори и от вкъщи с едно телефонно обаждане на 0800 19 222, безплатно от цялата страна, както и чрез онлайн платформата на Alpha Bank, www.loanadvisor.eu. Интерактивният кредитен съветник – Personal Loan Advisor, създаден да съветва на достъпен език потребителите в онлайн пространството наскоро спечели две първи награди на конкурса БГ сайт 2011, гласувани от публиката в категории “Банки и финанси” и “”Онлайн услуги”.

 Кандидатстването за Dynamic Visa по всеки един от изброените начини е напълно безплатно. За повече информация: www.alphabank.bg; 0800 19 222, както и в най-близкия офис на Alpha Bank.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ