Новите участници в кампанията "Намали с 10"

Новите участници в кампанията Намали с 10

Четвърта поредна седмица интересът към инициативата на сп. "Мениджър" за тримесечна ценова ваканция не стихва. Към нея се присъединяват все нови и нови компании. Представяме ви предложенията на фирмите, които подкрепиха кампанията тази седмица. След това ще имате възможност да се запознаете поотделно с всяка от тях, заедно с конкретната оферта в специалната ни поредица "Компаниите, които подкрепиха "Намали с 10". Актуалните предложения, както и всички досегашни участници можете да проследите и на специалната ни страница във Фейсбук, посветена на кампанията. Вижте сега новите оферти, представени по азбучен ред на включилите се участници:

Деанира ООД – онлайн бутик за дамски и детски облекла от водещи чуждестранни марки се включва в инициативата, като намалява цените и в двата си електронни магазина с 15%, считано от 21.11.2011 до 21.03.2012 година.

За повече информация: www.shok-o-lady.com, www.shok-o-baby.com

------------------------------------------------------------------------------------------

 Крол Транс ООД, водеща фирма в областта на международния транспорт и спедиция, комплексно митническо и външнотърговско обслужване намалява с по 10 лева цената за всеки извършен международен транспорт на своите клиенти независимо дали със собствени или наети камиони за периода 21.11.2011-30.01.2012

За повече информация - www.kroltrans.com

-------------------------------------------------------------------------------------------

О Плюс ЕООД , доставчик на офис консумативи, канцеларски материали и офис техника дава 10% отстъпка на нови клиенти, които правят онлайн поръчка през сайта www.OPlus.bg през Декември 2011 и Януари 2012 на всички каталожни артикули, листвани на сайта www.OPlus.bg. В намалението не са включени артикули със специални цени, артикули в промоция и други отстъпки не се наслагват, уточняват от фирмата.

 --------------------------------------------------------------------------------------------

ОРАК ИНЖЕНЕРИНГ – иновативният лидер на българския пазар за софтуерни бизнес решения активира специална отстъпка от 10% на всички собствени лицензи за туристическия бранш в сила до 29.02.2012г.

За повече информация вижте: https://www.orakgroup.com/

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Platinum Fitness & Spa – луксозен фитнес и спа център в София се присъединява към инициативата за ценова ваканция на сп. „Мениджър” като предлага допълнителни промоционални цени на месечната си клубна карта, която от септември е намалена от 150 на 120 лв. За месеците ноември и декември по програмата „Да бъдем във форма за Коледа” клубът предлага съответно:

Клубна карта фитнес и спа , Ноември 2011 : 95 лв + безплатна кардио програма за изгаряне на мазнини

Клубна карта фитнес и спа , Декември 80 лв + безплатна кардио програма за изгаряне на мазнини

Отделно, клубът предлага и намаление средно с 10% на всички масажи от листата си.

За още информация: www.platinumhealthclub.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ