Още един дневен полет София-Берлин

Още един дневен полет София-Берлин

"България Ер” и Airberlin добавиха още един, нов полет между София и Берлин по т.нар.codeshare споразумение между двете компании.

Той ще тръгва от Летище София всеки ден в 19:00 ч. и ще пристига на летище Тегел в германската столица  в 20:15 ч. Обратният полет е с час на излитане 15:05 ч. от Тегел и кацане в София в 18:15 ч.

На разположение на пътниците е и ранния сутрешен полет от България на „България Ер. Сodeshare полетите са много удобни най-вече  за бизнес пътници, тъй като те могат да летят за Берлин сутринта с „България Ер” и да се върнат обратно вечерта с Air Berlin. В допълнение, полетите на „България Ер” между София и Варна могат да бъдат резервирани като codeshare полети.

Полетите на „България Ер” и Airberlin са много добре свързани и с мрежата от маршрути на Airberlin чрез основното летище на немската авиокомпания в Берлин. Пътниците могат да избират между различни възможности за полети с удобни връзки в Берлин. Например скандинавските дестинации като Копенхаген, Стокхолм, Гьотеборг и Хелзинки са достъпни само с една „спирка”. Във вътрешността на Германия са свързани също така и Франкфурт, Щутгарт, Нюрнберг, Саарбрюкен и Карлсруе/Баден-Баден. Чрез сутрешния полет на „България Ер” пътниците от София достигат полетите на дълги разстояния на Airberlin от Берлин-Тегел към Ню Йорк и Чикаго. Маями и Варадеро също предстои да бъдат свързани през зимата.

 

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ