Български предприемачи разказват истории на успеха на първата Sales Club Conference

Български предприемачи разказват истории на успеха на първата Sales Club Conference

Български предприемачи разказват истории на успеха на първата Sales Club Conference

Мотото „От предприемачи за предприемачи“ обединява повече от 15 успешни имена от бизнеса

Пилотното издание на единствения по рода си бизнес форум Sales Club Conference ще се проведе на 30 септември /петък/ в Sopharma Business Towers Event Center от 10 до 18 ч.

В последния ден от месец септември посетители, гости и участници в събитието ще имат възможността да чуят и видят предизвикателствата и иновациите, през които компании от различни сфери на икономиката и бизнеса преминават, за да продължат да развиват успешно своите брандове и да заемат челни места в бизнес сегментите си.

Sales Club Conference ще покаже авторитети от сферата на образованието, застраховането, продажбите и онлайн търговията, автоматизацията, дигитализацията, новите технологии, бизнес развитието, успешните практики за презентиране, работа със социалните канали и още.

Събитието има за цел да събере на едно място изявени специалисти, които да споделят знания с начинаещи предприемачи. Слоганът „От предприемачи за предприемачи“ насочва към споделянето на знания и необходимостта от обмен на опит в българската бизнес екосистема. Сред лекторите са авторитети като Милена Стойчева, изпълнителен директор на JA Bulgaria, д-р Светлин Наков, Software University, Генчо Керезов, заместник-кметът по дигитализации на София, Борис Христов, съосновател на 356labs и първият българин с курс в LinkedIn Learning, Ник Чакъров - the eCommerce Masters, Жанет Найденова, председател на УС на Българската е-комерс асоциация, Емил Вагенщайн, вторият служител на Ozone.bg и настоящ ръководител на целия маркетинг на бранда и още.

„Над 15 презентации от трите сцени на събитието ще бъдат разказани историите на редица успешни брандове и как се случва успехът във времена на непрекъсната динамика, икономическа криза и необходимост от устойчиви бизнес политики“, споделя Андреан Борисов, съосновател и управляващ партньор на българската софтуерна компания Codexio, организатор на Sales Club Conference 2022.

Теми като „Как да продаваш онлайн дори и по време на криза?“, „Тенденции и предизвикателства пред електронната търговия“, „Болките на растежа или предизвикателствата по пътя от малката до голяма компания“, „AI чатбот за сайта – от А до Я“, „Образование и бизнес“, „Автоматизация и оптимизация на бизнеса“ ще бъдат акценти в програмата на първото издание на Sales Club Conference 2022. Посетителите и участниците в събитието, също така, ще имат възможността да се запознаят и с различни решения за технологична сигурност, защита и оптимизация на бизнес процеси.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ