Благотворителна кампания помага на деца в нужда да живеят в семейство, а не в социален дом

Благотворителна кампания помага на деца в нужда да живеят в семейство, а не в социален дом

Фондация „За Нашите Деца” стартира благотворителна кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие”. Тя показва различен подход към благотворителността по Коледа, като ангажира служители на над 20 социално отговорни компании да дарят своето време и творчество и сами да организират благотворителни инициативи в офисите си, предложени от „За Нашите Деца“. Част от фирмите участват като отчисляват от своите продукти.

Средствата, набрани от кампанията, ще бъдат използвани за спасяване на новородени бебета от изоставяне, намиране на приемни родители за деца, които не могат да живеят в родното си семейство, за настаняване на бебета в Семейната къща на фондацията, за да не отидат в социален дом.

„Коледа е традиционно време за благотворителност, но нашата кампания е нетрадиционна, защото правим нещо иновативно с бизнес сектора. Иска ни се служителите на компаниите, да усетят личния си принос и удовлетворение, че са помогнали на дете в институция да има мама и татко или на семейство в затруднение да не изостави бебето си.”, коментира Теодора Стоименова, маркетинг мениджър на фондация „За Нашите Деца“.

За повече информация: www.yourmiracles.eu

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ