Борисов: Внасяме вот на недоверие за цялостната политика

Борисов: Внасяме вот на недоверие за цялостната политика

Борисов: Внасяме вот на недоверие за цялостната политика

„В четвъртък внасяме вот на недоверие на база на цялостната политика на правителството”. Това каза в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му, няма сектор, в които това правителство да е направило нещо, без заеми. Приходите намаляват, инвестициите намаляват, безработицата се увеличава, каза още Борисов, цитиран от „Фокус”. „Говорят абсолютни лъжи с харчене на нови пари за АЕЦ „Белене” с мотива, че ще правят нови проучвания”, добави лидерът на ГЕРБ.

По думите му, управляващите са се отметнали от всичко, което са обещавали на изборите и по този начин са подлъгали народа. „Подлъгаха народа, че ще увеличат данъци, ще премахнат лихвите по влоговете, неща за които нас ни атакуваха от сутрин до вечер”, каза още Борисов.

Той не приема и това, което се дава в социалната сфера, защото то е с парите на другите българи. „Пълен провал - провал е и борбата с контрабандата”, каза още Борисов.

Според него, приходите са много лоши. „Това, което се отчита на база на еврофондовете - увеличение с 10%, това е от нашите проект”, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Много ми се искаше да чуем мнението и на други опозиционни партии, но не го чухме, затова решихме да внесем вот на недоверие към цялостната политика на правителството”, коментира още Бойко Борисов.

По думите му, ако от партията подберат различни теми, за които да поискат вот на недоверие, ще бъдат упрекнати, че щадят някой от министрите или пък харесват някоя от политиките на управляващите. Освен това с този вот ще стане ясно, че „Атака” е партията, която крепи управлението на БСП и ДСП”, каза още Борисов.

Попитан за прогноза за вота, той каза, че той ще е успех за демокрацията и за обществото, което отново ще чуе проблемите в държавата. „Както и г-жа Нинова каза „Атака” се е консолидирала с тях, така че привържениците на тази партия, а и в Европа да знаят това правителство, кой го подкрепя", каза още Бойко Борисов.

Относно резултатите от последните социологически проучвания, които показват, че преднината на БСП пред ГЕРБ се увеличава, Борисов бе категоричен, че ако бяха верни, то БСП веднага щяха да направят избори.

„Техните проучвания са все едно да си поръчаш любов и тя да ти казва, колко много те обича", каза в заключение лидерът на ГЕРБ.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ