Временни промени в движението в центъра на София заради изборите

Временни промени в движението в центъра на София заради изборите

Временни промени в движението в центъра на София заради изборите

Ще бъдат въведени временни промени в организацията на движение в София тази неделя, заради провеждането на изборите, информираха от Столична община.

От 19.00 часа на 24 и 31 октомври до приключване на транспортирането и предаването на книжата и материалите от районните избирателни комисии в страната поетапно ще се ограничава движението по бул. „Цар Освободител” между ул. „Г. С.Раковски” и бул. „Кн. Ал. Дондуков”.

От 00.00 часа на 25 октомври се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга при вход А3 и прилежащите територии на НДК.

От 8.00 часа на 25 октомври се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите и автомобилите, превозващи изборните книжа, както следва:

- на бул. „Витоша” - между бул. „Пенчо Славейков” и бул. „Патриарх Евтимий”;

- ул. „Проф. Фритьоф Нансен” - между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „България”;

- бул. „Патриарх Евтимий” - между ул. „Проф. Фритьоф Нансен” и бул. „Витоша”;

- на паркинга на кръстовището на ул. „Баба Неделя” и бул. „Витоша”.

От 19.00 часа на 25 октомври се ограничава движението на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт, както следва:

- по бул. „Витоша” - между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „Пенчо Славейков”;

- по ул. „Проф. Фритьоф Нансен” - между бул. „Патриарх Евтимий” и бул. „България”.

От 7.00 часа на 25 октомври и 1 ноември, до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. „Кн. Александър І” между ул. „Московска” и бул. „Цар Освободител”.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ