Въвежда се временна организация на движението в София

Въвежда се временна организация на движението в София

Въвежда се временна организация на движението в София

Въвежда се временна организация на движението в София заради провеждане на велопоход през центъра на града и реконструкция на ул. „Монтевидео” между ул. „763“ и бул. „Президент Линкълн“, съобщиха отпресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа 28 май до 24.00 часа на 14 юни се забранява влизането на превозни средства по източната половина от пътното платно на ул. „Монтевидео“ между ул. „763“ и бул. „Президент Линкълн“. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в западната половина на ул. „Монтевидео“ в същия участък. 

Спирките на масовия градски транспорт, разположени в източното пътно платно на ул. „Монтевидео” - „Бл. 527, ж.к. „Овча купел 1“ с код 0231 и „Бл. 505 ж.к. Овча купел 1“ с код 0227 се изместят в западното пътно платно срещу съществуващото им положение.

В същото време през центъра на града ще премине велопоход, който стартира в 10.00 часа по маршрут: от бул. „Кн. Ал. Дондуков” № 82 по бул. „Кн. Ал. Дондуков”, бул. „Тодор Александров”, бул. „Царица Йоана”, бул. „Д-р Петър Дертлиев”, наляво по бул. „Сливница” до град Божурище. 

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ