Звезден състав в клипа за „Българската Коледа”

Известни български артисти, спортисти и журналисти се включиха в новия клип на дванадесетото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, съобщиха от пресцентъра на Президентството.

Актьорите Васил Михайлов, Стоянка Мутафова, Христо Мутафчиев, Силвия Лулчева подкрепиха кампанията и се включиха в клипа. В него участват също рок музикантът Кирил Маричков заедно с Крисия, Хасан и Ибрахим, представили страната ни в Младежката Евровизия.

Каузата на „Българската Коледа“ с изявата си в клипа подкрепиха илюзионистът Астор, олимпийската медалистка по борба Станка Златева, грациите ни от ансамбъла по художествена гимнастика. Като застъпници на кампанията в клипа участват и лица от трите водещи национални телевизии – Радина Червенова, Ани Салич и Антон Хекимян.

Клипът е реализиран от Old School Productions и ще бъде излъчван по телевизиите медийни партньори на „Българската Коледа“.

Участниците във видеото и всички известни личности, които подкрепят „Българската Коледа“, са обединени от каузата да помогнем на дете в беда. Дванадесетото издание на благотворителната кампания ще фокусира усилията си в подкрепа на децата с тежки вродени заболявания.

Вижте видеото!

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ