Най-интересното във вестниците на 19 август, четвъртък

Най-интересното във вестниците на 19 август, четвъртък

Печатът днес жълтее, раздвоен между сензации от сорта Галена с обувки за 2 бона и Дядо Кирил зове за умерени гейове, проблеми като Курник спира “Тракия” ("Труд") и Главният мюфтия си търси земи, дарени преди 200 години ("Сега"), политически новини от рода Тайна сделка на Бойко и Първанов заподозря СДС ("24 часа") и Б. Димитров: Лидерът на СДС е политически лилипут ("Стандарт"), разни страшни бъдещи случки - например Задава се вирусът “Пърт” ("Труд") и Шефът на НАП поиска данъчната тайна да отпадне ("Сега").

Страшно шества и плашилото с цените на газа, толкова страшно, че чак смешно. За тях се изказва човекът, който напоследък се явява крупен специалист Джеймс Уорлик, посланик на САЩ: Противоречивите съобщения за цените са сигнал за неяснотата в сектора ("Дневник"). Това обяснява защо премиерът екстрено привика журналистите край игрището в Бистрица, където беше отишъл да играе футбол, и по юнашка фланелка им се скара Борисов: Без истерия за цената на газа ("Стандарт").

Втората сюжетна линия в днешната преса, кой знае защо, е носталгична. Разказват се някакви древни истории, малко попритоплени - Надежда и “Ловечгейт” във facebook, Гиргина Тончева: Данаилов каза, че съм висока топка ("24 часа"), Държавна сигурност и като настояще ("Дневник"), Добруджа споделя нерадостната българска съдба след ХІV в. ("Сега").  

Ако се чудите защо част от текстовете са публикувани, трябва да знаете, че на всекидневниците това им е лошото - излизат всеки ден.

"МениджърНюз" ви желае, хм, приятно четене.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ