"От любов към живота" стартира с три концерта

От любов към живота стартира с три концерта

"От любов към живота" стартира с три концерта

Предстои поредното издание на най-мащабната благотворителна кампания у нас за борба с рака на гърдата - "От любов към живота" на AVON.

Тази година кампанията ще протече под формата на серия концерти в страната с участието на популярни и обичани български артисти. В три поредни съботи любими певци на България, сред които Мария Илиева, Белослава, Поли Генова, Орлин Павлов, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth и приятели, ще пеят за каузата, съобщават от козметичната компания. Концертите ще бъдат в Бургас на 21 септември, в София на 28 септември и в Пловдив на 5 октомври.

"Искаме да отпразнуваме заедно любовта към живота, защото той е прекрасен и трябва да го ценим", казва Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър на AVON за регион "Балкани". "С песен искаме да утвърдим централното място, което жената заема в сърцата на своите деца, съпруг, роднини и приятели и да напомним на българката да се преглежда редовно, защото открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим", допълва тя.

През 2013 г. кампанията "От любов към живота" се осъществява за 11 пореден път. От началото на годината досега, съвместно с неправителствената организация "Български фонд за жените", AVON е дарила 5 ехографа за ранна диагностика и прегледи в Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора и Шумен. До края на годината предстои да бъдат осъществени още две дарения – в Бургас и Варна, както и да бъдат анонсирани безплатни прегледи за жени в неравностойно положение.

В рамките на дългогодишната си история, кампанията е набрала и дарила над 1 300 000 лева и над 23 000 безплатни профилактични прегледи, благодарение на отдадения труд и усилия на всички приятели и партньори на каузата.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ