Театърът покори Експо Баня София

Театърът покори Експо Баня София

В лятна вечер преди повече от ден едно театрално събитие завладя Експо Баня в София на бул."Мария Луиза". Изложбеното пространство на банята, създадено да представя високите технологии и дизайн от Roca, стана поле за изява на творци от театралното изкуство.

"На театър извън театъра" бе новото предизвикателство на Roca България. В залата на банята бяха подготвени повече от 100 места. Те са се оказали недостатъчни за желаещите да се срещнат с майсторството на актьорите Бойка Велкова и Стефан Спасов в ролите на Джени и Джордж, в спектакъла "Здравей, обичам те", информират от Roca.

Героите в камерната постановка по текстове на съвременните американски драматурзи Уди Алън, Дейвид Мамет, Нийл Саймън, също както в живота, търсят, срещат, борят се за любовта.

"Целият свят е сцена" е написал великият ренесансов поет и драматург Шекспир. Важното е как всеки приема и изпълнява своята роля", смятат от Roca. Като един от глобалните лидери в обзавеждането на банята, компанията се ангажира със задачата да създава и предлага на хората не само нови технологии и продукти, в отговор на ежедневните им нужди, но и да им дава нови изживявания и вътрешна хармония. Ето защо Roca полага усилия изложбената й зала в София да се превърне в градски център за среща на различните изкуства.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ