Шофьор на "Порше" стреля по водач на камион

Шофьор на Порше стреля по водач на камион

Шофьор на автомобил „Порше Кайен” е прострелял водач на камион, който отказал многократно да даде път за изпреварване, съобщи Областната дирекция на МВР в Смолян, цитирана от Vesti.bg.

На 27 септември в 14.12 ч. 45-годишният В.Ш. от Пловдив - водач на товарен автомобил "Волво" - се обажда в Районното управление на полицията в Девин и съобщава, че на пътя с. Михалково – гр. Девин, след възникнал скандал, е бил прострелян от водача на лек автомобил „Порше Кайен” със старозагорска регистрация.

Предприети са незабавни мерки и на КПП „Забрал” до Девин поршето било спряно и бил задържан водачът – Б. Б., 39-годишен, от Стара Загора.

У Б.Б. е намерен законно притежаван пистолет „Глок” 9х19 с антишокови патрони в пълнителя.

Водачът на камиона е без опасност за живота. Старозагорецът Б.Б. е задържан за срок до 24 часа в Девин.

В хода на разследването се изяснило, че на пътя с. Михалково – Девин Б.Б. многократно се е опитвал да изпревари товарния автомобил, управляван от пловдивчанина В. Ш., но той не му давал път в продължение на няколко километра. В крайна сметка Б.Б. успял да изпревари товарния автомобил и при изпреварването двамата водачи си разменили остри реплики.

След няколко километра Б.Б. спрял край пътя до чешма. Товарният автомобил също спрял, водачът В.Ш. слязъл и тръгнал към старозагореца с нож в ръка и заплашителни реплики. Тогава Б.Б. произвел един изстрел с пистолета си по пловдивчанина.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ