„Мениджър” стана първото българско списание в iPad

„Мениджър” стана първото българско списание в iPad

„Мениджър” стана първото българско списание в iPad

В App Store вече може да се намери и българско списание, това е промо версията на „Мениджър”. Тя беше качена в iPad днес. Читателите имат възможност да прочетат и резгледат най-интересните материали от декемврийския брой на списанието. В него в текст, снимки и видео се разказва за бляскавата церемония „Мениджър на годината’2011” . Публикувано е интервюто с победителя Станислав Разпопов, изпълнителен директор на „Дунапак Родина” АД. Има много мнения на участници в церемонията, приятели на „Мениджър” и партньори.

Наред с това в iPad версията на броя е репортажът от конференцията „Факторът потребление”, където „Мениджър” обяви инициативата „Намали с 10”. В нея досега се включиха над 50 компании, които намалиха с 10%, или 10 лв. или 10 ст. цените си в перида от ноември до януари включително.

В броя са и най-интересните текстове от разделите Accent, Management, Marketing, Sense, Modernity.

iPad версията на „Мениджър” е разработена от „Мусала Софт”, водеща софтуерна компания в България. Промоверсията е безплатна. Следващият брой 1 за 2012 година, ще бъде качен в iPad в първите дни на януари.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ