JobTiger

JobTiger

JobTiger е най-голямата HR агенция за комплексни услуги в България. Екипът на агенцията се състои от специалисти в различни области, предлагащи на своите клиенти цялостен спектър от услуги със синергичен ефект.

JobTiger.bg е първият кариерен сайт в България, създаден през 2000 г. След повече от 15 години опит и международно ноу-хау имаме над 26 000 клиенти и контакт с повече от 325 000 кандидати за работа.

През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът ни е и най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабния кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първия изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.

Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

Сред успешните проекти на JobTiger са и онлайн кариерният портал – JobTiger.tv, създаден през 2011 г., където всеки може да научи полезни съвети за своето кариерно развитие и пазара на труда. Фирмата създава и Audit Advice Associates (AAA) - компания, специализирана в HR одит.

 

 

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ